Barcelona és molt més

ORG Barcelona és molt més

A prop de Barcelona, tot un món de possibilitats per a gaudir de l'oci, de la cultura i de la natura. Un territori ric i divers entre el Pirineu i la Mediterrània amb més de 100 quilòmetres de costa, art, patrimoni cultural i una gastronomia reconeguda a la qual no podràs resistir-te. Descobreix que Barcelona és molt més!

Són molts els itineraris que et permeten descobrir els indrets més màgics de les comarques de Barcelona. Amb tracks i descripcions, aquí trobaràs infinitat de propostes per descobrir els paisatges de Barcelona al teu aire!

-----

Cerca de Barcelona, todo un mundo de posibilidades para disfrutar del ocio, de la cultura y de la naturaleza. Un territorio rico y diverso entre el Pirineo y el Mediterráneo con más de 100 kilómetros de costa, arte, patrimonio cultural y una gastronomía reconocida a la que no podrás resistirte. ¡Descubre que Barcelona es mucho más!

Son muchos los itinerarios que te permiten descubrir los lugares más mágicos de las comarcas de Barcelona. Con tracks y descripciones, aquí encontrarás infinidad de propuestas para descubrir los paisajes de Barcelona a tu aire.

Member since November 2018

Premium Member