Toni Planas

Toni Planas

Nascut l'any 54 a Sant Joan de Vilatorrada. Visc a Santpedor (Bages)

Els horaris i graus de dificultat son subjectius i merament orientatius. Depenen de l’experiència, la condició física de cada ú i, sobretot, de la climatologia (i en el seu cas de l’estat de la neu).
La qualificació és global, independent de la modalitat que, si es tingués en compte, per exemple les ressenyes d’alpinisme generalment s’haurien de qualificar com a “fàcil” o “moderat” (escala UIAA entre F i PD). Per a valorar-ho tinc en compte els següents factors: llargària, desnivell acumulat, senyalització, facilitat d’orientació, passos exposats i grau de dificultat per a superar-los.
Els tracks son editats prèviament sobre mapa excursionista, topogràfic i, si s’escau, ortofoto. Malgrat tot igual com les ressenyes, son orientatius i mai heu d’utilitzar-los com a únics elements a l’hora de planificar i realitzar una ruta.
L'autor no es fa responsable dels accidents o danys que puguin patir els usuaris durant la realització dels itineraris, així com de la interpretació incorrecta de les ressenyes, tant en la seva redacció com en la seva lectura.

Member since  July 2008