Joan & Eva.cat

Joan & Eva.cat

Amants de la natura, ens agrada trescar per la muntanya, les valls, i el mar. Tant somns amics dels pals que ens ajuden a les pujades i baixades com de les rodes de la bicicleta btt i carretera, que ens porten per llocs ben diversos.

Cal dir que tots les rutes que són pujades al nostre perfil són gravades amb dispositius gps i realitzades a conciencia per tal de que, qui la segueixi la pugi gaudir des de l,'inici fins a la fi.

Exoneració de responsabilitat:

En cap cas ens farem responsables de mal ús, mala interpretació, errors en recepció GPS ,de la duresa i llocs per on passa qualsevol track.

Per tant cadascú serà responsable del següent:

Fer servir el sentit comú i revisar sempre i contrastar el track, sigui nostre o del qui sigui ja que amb el pas dels anys possiblement hi hagin llocs on ara actualment és possible que no és pugui passar. Respectar l'entorn i les prohibicions que puguin sorgir dins el track, i tambe respectar els fils de pastura de qualsevol activitat ramadera, ( si el pages diu que es tanqui el filat el deixaren tancat). Tenir cura de l'entorn, ja que moltes vegades passareu per dins de boscs que son propietat d'algú, per tant feu cas als cartells o normativa vigent.
Per tant si seguiu un track nostrebo de qui sigui, feu us del sentit comú i si no és pot passar, buscar una opció B.

Salut i a disfrutar!

Member since  November 2010