Viu el Vallès

ORG Viu el Vallès

Propera a Barcelona i amb dos importants parcs naturals com PN Collserola i PN Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Vallès Occidental és una comarca plena de vida i de contrastos que no et pots perdre.

Amb les millors propostes per descobrir i endinsar-se en el paisatge mediterrani més autèntic. Camins, valls, muntanya... al Vallès sempre trobaràs el teu itinerari per gaudir de la natura.

Més informació per organitzar la teva visita el nostre web www.viuelvalles.cat

-----

Cercana a Barcelona y con dos importantes parques naturales como el PN Collserola y PN Sant Llorenç de Munt i l’Obac, el Vallès Occidental es una comarca llena de vida y de contrastes que no te puedes perder.

Con las mejores propuestas para descubrir y adentrarte en el paisaje mediterráneo más auténtico: caminos, valles, montaña… en el Vallès siempre encontrarás tu itinerario para disfrutar de la naturaleza.

Más información para organizar tu visita en nuestra web: www.viuelvalles.cat

---

Close to Barcelona, with two important natural parks as PN Collserola and PN Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Vallès Occidental is a region full of life and contrasts that you can’t miss out on.

It offers the best proposals to discover and explore the most authentic mediterranean landscape. Paths, valleys, mountain. In Vallès you will find the perfect itinerary if you want to enjoy nature.

Futher information to plan your visit at our website www.visitvalles.com

Member since December 2020

Premium Member