Turisme Baix Empordà

ORG Turisme Baix Empordà

El Baix Empordà disposa d’un important patrimoni natural on destaquen la presència de tres massissos: El Montgrí, les Gavarres i l’Ardenya. Senders vora el mar que s’endinsen cap a les zones boscoses de les Gavarres o travessen la plana de l’Empordanet o s’enfilen fins a arribar a cims generosos com el Montgrí, des d’on la sensació de domini del territori es combina amb l’admiració per un paisatge lliure, en mig d’un parc natural.

El canal Wikiloc Baix Empordà us ajudarà a disposar dels tracks per seguir les rutes a través del mòbil o GPS.
El Baix Empordà disposa d’una xarxa de senders de més de 450 km. Els senders de Gran Recorregut (GR-92) i la seva variant d’interior (GR-92.1) travessen la comarca i són acompanyats de senders de Petit Recorregut (PR) i de Senders Locals (SL). Tota aquesta infraestructura de senders està senyalitzada i mantinguda.

També compta amb una xarxa pròpia de cicloturisme de gairebé 400 km, que enllacen tots els pobles per carreteres locals o camins de terra. Tota aquesta infraestructura està senyalitzada i està mantinguda.

El Baix Empordà també compta amb diferents vies verdes i també hi travessa la ruta Pirinexus. I pels més atrevits, rutes extremes que us permetran descobrir els massissos en un repte que combina territori, esforç i passió per la BTT. Us atreviu?

For further information:
C.Tarongers, 12 - Tel. 972 642 310 - 17100 La Bisbal d'Empordà - turisme@baixemporda.cat

Member since September 2006

Premium Member