ACSPP Càmpings Sant Pere Pescador

ACSPP Càmpings Sant Pere Pescador

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador (ACSPP) està formada pels càmpings Aquarius, La Ballena Alegre, Las Dunas, La Gaviota i Las Palmeras. Creada l’any 2001, el seu objectiu principal és vetllar per una oferta turística de qualitat i respectuosa amb el medi ambient.


Sant Pere Pescador és a la comarca de l’Alt Empordà, a la Costa Brava. Entre el mar i la muntanya, hi ha la plana, envoltada per dos rius que moren al golf de Roses: el Muga i el Fluvià.

El municipi de Sant Pere Pescador té una extensió de 18,40 km2, i gairebé 1.900 habitants. El sector litoral de platja i dels aiguamolls i el tram del riu Fluvià, que travessa el terme, formen part del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. És l’únic lloc de la Costa Brava que té més de sis quilòmetres de platja verge de dunes i sorra fina.

Les vies de comunicació principals són l’autopista AP-7 i les carreteres A-2, A-26 i C-31. La línia de tren Barcelona-Portbou creua la comarca en direcció nord-sud amb diverses parades. Hi ha molt bona comunicació amb Espanya i França, per la seva bona ubicació geogràfica, i disposa d’un aeroport a Girona.

El clima empordanès és de caràcter mediterrani humit, amb temperatures moderades, hiverns relativament freds i estius calorosos. La mitjana anual volta els 15 ºC.

Sant Pere Pescador ofereix als seus visitants la possibilitat de practicar tota mena d’esports. A les platges s’hi fan activitats de windsurf, vela i caiac. Les grans extensions de zones verdes i boscos ofereixen la possibilitat de practicar el senderisme, l’equitació i fer llargues passejades en bicicleta.

Member since June 2010

Premium Member