Activity

Sendero del Moralet

Download

Trail photos

Photo ofSendero del Moralet Photo ofSendero del Moralet Photo ofSendero del Moralet

Author

Trail stats

Distance
3.17 mi
Elevation gain
276 ft
Technical difficulty
Moderate
Elevation loss
276 ft
Max elevation
215 ft
TrailRank 
69 5
Min elevation
-72 ft
Trail type
Loop
Moving time
38 minutes
Time
42 minutes
Coordinates
796
Uploaded
December 5, 2023
Recorded
December 2023
 • Rating

 •   5 1 review

near Ciudad Deportiva Benidorm, Valencia (España)

Viewed 109 times, downloaded 1 times

Trail photos

Photo ofSendero del Moralet Photo ofSendero del Moralet Photo ofSendero del Moralet

Itinerary description

Ciudad Deportiva Benidorm===============================================================================================================================================


De tots és ben sabut que el running és un dels esports més complets pel que fa a beneficis físics i mentals, però realment quines avantatges concretes té? A continuació un oferim un recull dels 6 principals avantatges d’un dels esports mundials més populars i que us ajudaran a mantenir la motivació, allargant el vostre estat de benestar. El running és l’esport perfecte: econòmic, senzill, els progressos es noten ràpidament, el límit el marca cadascú i no és necessari posseir qualitats innates com passa en d’altres esports.

- Beneficis mentals. Corrent es lliuren endorfines, el que popularment es coneix com la substància del benestar, pel que aquest exercici por ajudar a superar algunes afeccions mentals com l’estrès, l’ansietat, l’insomni o la depressió. El fet de marcar-se objectius ajuda a centrar-se en un repte aportant motivació. Òbviament no estem parlant del fet que el running solucionarà tots aquests problemes, però us ajudarà a suportar-los dins la vostra rutina diària.

- Pes saludable. A priori un dels motius principals d’un altíssim % de runners per sortir a córrer és el del repte de perdre pes. Si mai has fet exercici i vols començar a córrer per perdre pes, caldrà que comencis amb calma. Cal tenir present que les teves articulacions pateixen més del que és habitual en una persona més prima, pel que cal anar en compte per no patir lesions. Caldrà que adaptis el teu cos progressivament abans de poder completar un entrenament complet, serà recomanable pujar escales enlloc d’agafar l’ascensor i començar a menjar molt habitualment fruita, verdura, hidrats de carboni integrals i proteïna. A mesura que el teu pes es vagi regulant podràs augmentar distància i velocitat.

- Capacitat cardíaca. El cor és un dels músculs que més nota el pas del temps, és per això que l’edat augmenta el risc de patir certes malalties cardíaques o infarts, també conegudes com a malalties cardiovasculars. La pràctica del running fa que els músculs del cor treballin, es reforcin i facin disminuir les probabilitats de patir problemes futurs. El fet d’augmentar i baixar el ritme cardíac també ajuda a que les artèries s’expandeixin i es contraguin per deixar passar la sang, pel que la circulació es veu molt millorada i conseqüentment evita coàguls que puguin provocar infarts.

- Salut i evitar malalties. Enforteix el sistema immune, pel que l’augment de glòbuls blancs ajudarà a prevenir refredats i contribuirà a prevenir altres malalties més greus, de la mateixa manera si caus malalt posteriorment et recuperaràs més ràpid.

- Capacitat pulmonar. Córrer implica fer treballar molt durament els pulmons, pel que l’esforç augmenta considerablement la seva capacitat ja que es veuen enfortits, això us evitarà problemes respiratoris en un futur. Cal tenir molt en compte, si acabes de deixar de fumar, que el running et pot ajudar a reparar progressivament els danys que has causat en els teus pulmons.

- Densitat òssia. Ajuda a incrementar la densitat dels teus ossos, fet que t’ajudarà a evitar l’aparició d’osteoporosis i reduiràs les possibilitat de patir fractures per estrès. El calci (llet), també contribuirà a reforçar aquest fet.

Waypoints

PictographWaypoint Altitude 180 ft
Photo ofPunt d'interès Photo ofPunt d'interès Photo ofPunt d'interès

Punt d'interès

PictographIntersection Altitude 193 ft
Photo ofIntersecció Photo ofIntersecció Photo ofIntersecció

Intersecció

PictographIntersection Altitude 196 ft
Photo ofIntersecció Photo ofIntersecció Photo ofIntersecció

Intersecció

PictographRiver Altitude 102 ft
Photo ofRiu Photo ofRiu Photo ofRiu

Riu

PictographIntersection Altitude 93 ft
Photo ofIntersecció Photo ofIntersecció Photo ofIntersecció

Intersecció

Comments  (4)

 • Photo of Albert DV Warrior
  Albert DV Warrior Dec 5, 2023

  Cullo quins edificis, espero que tinguin acensor

 • Photo of Josep Mª Dalmau
  Josep Mª Dalmau Dec 6, 2023

  Gràcies Albert! 😂😂😂

 • Photo of Oscar Upegui
  Oscar Upegui Jan 1, 2024

  Muy buen circuito para ejercitar el cuerpo mientras se disfruta de lindos paisajes, gracias Josep por compartir el trazado

 • Photo of Josep Mª Dalmau
  Josep Mª Dalmau Jan 2, 2024

  Moltes gràcies Oscar pel comentari i la valoració de la ruta.

You can or this trail