Activity

IRAN - TarLake ( دریاچه تار)

Download

Trail photos

Photo ofIRAN - TarLake ( دریاچه تار) Photo ofIRAN - TarLake ( دریاچه تار) Photo ofIRAN - TarLake ( دریاچه تار)

Author

Trail stats

Distance
0.99 mi
Elevation gain
10 ft
Technical difficulty
Easy
Elevation loss
10 ft
Max elevation
8,893 ft
TrailRank 
25
Min elevation
8,893 ft
Trail type
Loop
Time
3 hours 49 minutes
Coordinates
7273
Uploaded
October 8, 2016
Recorded
October 2016
Be the first to clap
Share

near Khosrovān, Tehrān (Iran)

Viewed 1087 times, downloaded 10 times

Trail photos

Photo ofIRAN - TarLake ( دریاچه تار) Photo ofIRAN - TarLake ( دریاچه تار) Photo ofIRAN - TarLake ( دریاچه تار)

Itinerary description

این دریاچه که در میان خط الرأس "دو برار" و "زرین کوه" محصور شده، یکی از دریاچه های آب شیرین ایران است که طول آن بیش از یک کیلومتر و عرض آن در حدود ۲۵۰متر است. حوزه آبخیز دریاچه تار از شمال به خط الرأس ارتفاعات کوه چنگیز چال و قره داغ و از جنوب به خط الراأس زرین کوه منتهی می شود
جاده های ارتباطی دریاچه های تار و هویر

تقریباً 70 درصد آبهای دریاچه تار و هویر از بخش شمالی و آبریزهای ارتفاعات مذکور تأمین می شود که جاده های ارتباطی آن جاده شوسه شرقی و غربی که از روستای هویر به سمت دماوند و بالعکس از شهرستان دماوند به طرف روستای هویر کشیده شده است که از جنوب دریاچه می گذرد.


شاخص بارندگی

760میلی متر میانگین بارندگی در این دریاچه ها است. از نظر بارندگی بر اساس مطالعات صورت گرفته متوسط بارندگی در حوزه آبخیز دریاچه های تار و هویر 760 میلی متر محاسبه شده است و درجه حرارت در گرمترین ماه سال تیرماه است که میزان دمای آن حدود 18 درجه سانتی گراد محاسبه شده است. دریاچه تار و هویر به صورت دو مخزن طبیعی در پایین کوه قره داغ قرار گرفته است که حدود 2900 متری از سطح دریا قرار دارد، که حوزه آبخیز دریاچه تار 46.1097 هکتار در بالادست و حوزه آبخیز دریاچه هویر با مساحت 13.676 هکتار در بالادست حوزه رودخانه هویر واقع شده است.
تنوع زیاد و تراکم پایین پوشش گیاهی دریاچه تار

بر اساس مطالعات انجام شده در حوزه آبخیز از لحاظ تنوع پوشش گیاهی تقریباً غنی ولی از نظر تراکم پوشش گیاهی ضعیف است. تراکم پوشش گیاهی رابطه مستقیمی با فرسایش خاک دارد که در ارتفاعات شمالی و در قسمتهای تپه ماهوری به علت فرسایش و فعالیت دامداران سیر نزولی را طی می کند. این دریاچه از نظر حیات وحش جانوری شامل قوچ، میش البرزی و کل بز است و آبزیان موجود در دریاچه تار و هویر را ماهی قزل آلای رنگین کمان زرد پر شامل می شود.


جذب سالانه 120 هزار گردشگر

گفتنی است که سالانه از این منطقه گردشگری 120هزار نفر بازدید می کنند که از سوی بخش خصوصی امکاناتی از قبیل چادرهای موقت و سرویس بهداشتی برای آنها فراهم شده است.

View more external

Comments

    You can or this trail