Activity

VOLTANTS DE GIRONA: CAMÍ DE PALOL A QUART, EL REMEI, CAMÍ RIERA SECA I FORNELLS.

Download

Trail photos

Photo ofVOLTANTS DE GIRONA: CAMÍ DE PALOL A QUART, EL REMEI, CAMÍ RIERA SECA I FORNELLS. Photo ofVOLTANTS DE GIRONA: CAMÍ DE PALOL A QUART, EL REMEI, CAMÍ RIERA SECA I FORNELLS. Photo ofVOLTANTS DE GIRONA: CAMÍ DE PALOL A QUART, EL REMEI, CAMÍ RIERA SECA I FORNELLS.

Author

Trail stats

Distance
21.65 mi
Elevation gain
886 ft
Technical difficulty
Easy
Elevation loss
886 ft
Max elevation
567 ft
TrailRank 
73 4.9
Min elevation
292 ft
Trail type
Loop
Moving time
2 hours 13 minutes
Time
2 hours 36 minutes
Coordinates
5062
Uploaded
July 3, 2019
Recorded
July 2019
 • Rating

 •   4.9 3 Reviews

near Santa Eugènia de Ter, Catalunya (España)

Viewed 1581 times, downloaded 87 times

Trail photos

Photo ofVOLTANTS DE GIRONA: CAMÍ DE PALOL A QUART, EL REMEI, CAMÍ RIERA SECA I FORNELLS. Photo ofVOLTANTS DE GIRONA: CAMÍ DE PALOL A QUART, EL REMEI, CAMÍ RIERA SECA I FORNELLS. Photo ofVOLTANTS DE GIRONA: CAMÍ DE PALOL A QUART, EL REMEI, CAMÍ RIERA SECA I FORNELLS.

Itinerary description

Sortim de Girona per la Via Verda del Carrilet en direcció a Sant Feliu i la deixem a l'arribar als pisos de la Creueta baixant cap a l'esquerra fins trobar la carretera on girem a la dreta i seguim per asfalt per pujar fins a Bicentury, a la carretera dels Àngels.
Al costat de la porta de Bicentury, ens endinsem per una pista que baixa. Un cop al clot, girem a la dreta travessant un petit rierol (eixut en aquests moments), una petita pujada i altre cop cap a la dreta per anar a sortir a uns camps. Aquí, anem cap a l'esquerra i tenim una pujada que en alguns punts està una mica trencada. Un cop acabada, ens trobem en una bifurcació: a l'esquerra una cadena barra el pas, baixem cap a la dreta i molt poc després, cap a l'esquerra per arribar fins l'església de Palol d'Onyar.
Baixem de l'església en direcció a les cases de Palol, trobem una pista asfaltada i anem cap a l'esquerra, uns 200 metres. Girem a la dreta per una pista que és l'Antic Camí de Palol a Quart i pel qual arribem fins l'església de Santa Margarida de Quart. Anem fins la plaça del darrera i la travessem per sortir de la plaça per un petit corriol que acaba en una pista. Baixem cap a la dreta i tot seguit cap a l'esquerra per anar fins els Erols.
Des d'els Erols, retrocedim uns metres i girem a la dreta baixant a travessar una riera i pujar fins trobar un trencant davant d'un mas i molt a prop de La Torre de Llambilles.
Girem a la dreta i anem fins a trobar la Via Verda, a l'antiga estació de Llambilles.
Seguim Via Verda fins el polígon de Cassà que travessem fins el cementiri on girem a la dreta per anar en direcció a Sant Andreu Salou. Seguim la pista, primer asfaltada i després de terra, passem el trencant del Mas Viader i una mica més enllà, nosaltres girem a la dreta per anar a passar per l'ermita del Remei.
Des de l'ermita, seguim en direcció a Campllong però passat el pont sobre la Riera Seca, girem a l'esquerra i seguim el Camí de la Riera Seca que ens portarà fins a trobar la carretera de Riudellots a Sant Andreu Salou.
Girem a la dreta per la carretera fins passar la rotonda i continuar en direcció a Fornells. Només passar la rotonda, a sobre la vorera, hi trobem un carril bici marcat pel qual travessem tot el polígon fins enllaçar amb la via verda que ens permet anar fins a Fornells fora de la carretera.
Travessem Fornells amb una petita parada a la sortida per veure l'antic edifici que havia sigut una rajoleria, passem per sobre la variant de Quart i girem a la dreta, uns 150 metres i cap a l'esquerra, per una petita via que va a sortir a la carretera de Palau per la qual tornem fins a Girona.

Waypoints

PictographReligious site Altitude 469 ft
Photo ofPalol d'Onyar Photo ofPalol d'Onyar

Palol d'Onyar

PictographReligious site Altitude 513 ft
Photo ofQuart

Quart

PictographReligious site Altitude 520 ft
Photo ofEls Erols

Els Erols

PictographWaypoint Altitude 437 ft
Photo ofEl Remei Photo ofEl Remei Photo ofEl Remei

El Remei

PictographWaypoint Altitude 405 ft
Photo ofFornells

Fornells

PictographMonument Altitude 401 ft
Photo ofFornells: Antiga rajoleria Photo ofFornells: Antiga rajoleria

Fornells: Antiga rajoleria

Comments  (6)

 • Photo of Shaagar
  Shaagar Jul 11, 2019

  I have followed this trail  verified  View more

  Una mica de muntanya a la primera part de la ruta i camps i sembrats a la segona. Ruta bonica i fàcil de seguir. Si la voleu fer mes fàcil només heu d'eliminar tot el tros fins a Llambilles.

 • Photo of RIANEL
  RIANEL Jul 11, 2019

  Com sempre els teus comentaris complementen perfectament la ruta.
  Molts agraïts Shaagar.
  Salut i pedals!

 • Photo of frankwap14
  frankwap14 Aug 29, 2019

  I have followed this trail  verified  View more

  M'ha encantat la ruta i força fàcil de seguir, bé dic "força" perquè he tingut alguns problemes a l'inici de la ruta alhora d'agafar algun camí just desprès del Biocentury i abans d'arribar a Palol... alguns camins estan molt esquerdats i són difícils de fer damunt de la bici. Per la resta genial, i això dels punts d'interès és molt motivador, sentir la campaneta del GPS com aquell que va passant proves hehehee. La veritat és que les rutes de Rianel combinant la bellesa dels paisatges amb els punts d'interés cultural són el top! ;-)
  Salut i kms!

 • Photo of RIANEL
  RIANEL Aug 29, 2019

  Encantats que t'agradin les nostres rutes. Les fem i expliquem tan bé com podem i comentaris com els teus són encoratjadors per continuar pujant rutes.
  Salut i bones pedalades!

 • Photo of Arnaugir
  Arnaugir Jan 16, 2022

  I have followed this trail  View more

  Gràcies per la proposta!

 • Photo of RIANEL
  RIANEL Jan 16, 2022

  Gràcies a tu per valorar la ruta.
  Salut i pedals!

You can or this trail