Activity

La Mola per el Cavall Bernat,i Font Soleia

Download

Trail photos

Photo ofLa Mola per el Cavall Bernat,i Font Soleia Photo ofLa Mola per el Cavall Bernat,i Font Soleia Photo ofLa Mola per el Cavall Bernat,i Font Soleia

Author

Trail stats

Distance
5.77 mi
Elevation gain
2,467 ft
Technical difficulty
Moderate
Elevation loss
2,467 ft
Max elevation
3,568 ft
TrailRank 
38
Min elevation
2,266 ft
Trail type
Loop
Time
5 hours 21 minutes
Coordinates
3862
Uploaded
June 8, 2023
Recorded
June 2023
Be the first to clap
Share

near Matadepera, Catalunya (España)

Viewed 13 times, downloaded 0 times

Trail photos

Photo ofLa Mola per el Cavall Bernat,i Font Soleia Photo ofLa Mola per el Cavall Bernat,i Font Soleia Photo ofLa Mola per el Cavall Bernat,i Font Soleia

Itinerary description

Recorregut per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt de sota el Cavall Bernat passa per el costat de l'agulla de l'Esquirol , l'avenc del Esquirol, i puja a dalt per trobar el cami dels Monjos. El segeueix un tram amunt, i agafa el trencall a la dreta, per uns metres mes endavant, agafar el corriol de l'esquerra, que ens porta al camí de la Font Soleia. El de la dreta, ens portaria fins el Camí de La Dona, que recorre en la mateixa direcció peró uns centenars de mestres mes avall.
Anem recorrecorren per sota les parets, amb l'agulla de la Castellassa a sota nostra, i passem per la font Soleia. seguim fins a trobar desprès de passar el pi tombat a sobra del camí una canal a la nostra esquerra que s'enfila molt dreta , i s'arrriba a un petiti pla, a l'esquerra en forta pendent, es va a la cova de les Ânimes. Seguim recte a munt per anar a buscar la Font del Sauc, i continuem per uns metres mes enllà, agafar la canal que puja a la nostra esquerra i ens deixarà a pocs metres del Monestir de St. Llorenç.
Baixem fins els cingles de sota el monestir per reseguirlos fins a un bon mirador, i agafem el camí dels monjos per baixar uns quants metres, fins el corriol que surt a la nostra dreta, direcció Can Robert.
Seguim el corriol, fins a trobar el cami a la nostra esquerra, direcció al Cavall Bernat, baixem un bon tram, i ens trobem un camí ampla que ens ve de Can Pobla. El deixem i seguim baixant per l'altra costat del camí direcció al Cavall Bernat.
Una vegada a sota el caval, sols ens queda, reseguir el camí de pujada per arribar al lloc de sortida.

Waypoints

PictographCave Altitude 2,583 ft
Photo ofAvenc del Esquirol Photo ofAvenc del Esquirol Photo ofAvenc del Esquirol

Avenc del Esquirol

PictographFountain Altitude 2,965 ft
Photo ofFont Soleia Photo ofFont Soleia Photo ofFont Soleia

Font Soleia

Comments

    You can or this trail