Activity

Voka zee groep 2 19 juni 2020

Download

Author

Trail stats

Distance
113.58 mi
Elevation gain
499 ft
Technical difficulty
Moderate
Elevation loss
554 ft
Max elevation
33 ft
TrailRank 
4
Min elevation
13 ft
Trail type
One Way
Coordinates
2559
Uploaded
July 2, 2020
Recorded
July 2020
Be the first to clap
Share

near Schulen, Flanders (Belgique)

Viewed 10 times, downloaded 0 times

Waypoints

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Station Schulen

Er zijn rechtstreekse treinverbindingen (1 trein per uur) met Hasselt (reistijd: 9min), Diest (reistijd: 7min), Zichem (reistijd: 12min), Testelt (reistijd: 16min), Langdorp (reistijd: 21min), Aarschot (reistijd: 25min), Wezemaal (reistijd: 31min) en Leuven (reistijd: 38min).

Om een route te plannen klik hier. Klik op het blauwe pijltje naast Enkel NMBS en kies Plaats, straat, nr. Vul dan het vertrekadres, de datum en het tijdstip van je verplaatsing in en klik op de knop Bevestig.

Er zijn busverbindingen met het station van Schulen. Voor meer info klik je op één van de betreffende bushaltes.

Voor een fietsroute vanaf het station van Schulen naar het bedrijventerrein Daelemveld .

Voor meer informatie en de deur-tot-deur routeplanner kan je bellen naar 02 528 28 28 of surfen naar www.nmbs.be

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

De Goede Lieden van Moelstede

Molenstede staat bekend om zijn rijke verenigingsleven. De onderkant van het beeldje "De Goede Lieden van Moelstede" verwijst naar de legende dat de inwoners van Molenstede het Mariabeeld van Diest uit de Demer visten terwijl het rechtopstaand tegen de stroom in dreef. Dit was de start van de Onze Lieve Vrouwe Gilde, de eerste verenging van Molenstede. De gilde mocht het beeld ronddragen in de jaarlijkse ommegang van Diest. De bovenkant van het beeld – een gezellige bende aan tafel met een frisse pint – is een knipoog naar het huidige verenigingsleven.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Molenstede

De gemeente Molenstede is gelegen in het uiterste noordoosten van de provincie Vlaams-Brabant, in de overgangzone van de Zuiderkempen en het Hageland, dat zich verder naar het zuiden en het oosten uitstrekt. Beide voorgenoemde provincies bevinden zich op minder dan vijf kilometer van het dorpscentrum. Het dorp behoort bestuurlijk tot de stad Diest.
De topografie van het omgevende gebied wordt gekenmerkt door getuigenheuvels en Diestiaanruggen die door de Diestiaanzee werden gevormd, doorsneden met een aantal kleinere beken die allen in zuidoostelijke richting lopen. De beken vloeien lange tijd parallel met de vallei van de Demer. Molenstede is gelegen in de vallei van het Zwart water, tussen de akkers het Molenveld en de heuvelrug gevormd door de Kalenberg, Blaasberg, Grasbos en Eikelenberg. De noordelijke helling van deze heuvelrug vormt een cuestarug. Het cuestafront wordt gevormd door een zeer steile zone tot 40 meter hoog die uitkijkt boven de brede, vlakke Demervallei .

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Abdij Averbode

De Abdij van Averbode kwam in 2016 in het nieuws met een mediastunt rond "proefdraaien in de Abdij". Heb je altijd al gedroomd van het kloosterleven, maar durf je niet zo goed? Pater Christophe Monsieur en compagnie bedachten iets. De deelnemers leven een jaar lang in het klooster, en nemen deel aan de gebedsdiensten, groepsactiviteiten en maaltijden. Maar tijdens dat ene jaar in het klooster krijgen ze ook veel kansen: ze kunnen bijvoorbeeld eens mee op pad met een pastoor die zich voor de armen inzet, of op stap met een slotkloostermonnik. De deelname is volledig gratis al wordt er natuurlijk verwacht dat je af en toe ook wat klusjes uitvoert. Wens je het ook eens te proberen, check dan best eens of deze actie nog loopt.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Abdij van Averbode

Proef, beleef en geniet van de vier unieke Averbode-producten in Het Moment, het belevingscentrum binnen de muren van de Abdij van Averbode. In dit belevingscentrum worden ambachten opnieuw beoefend. De oude dienstgebouwen bieden nu onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Via de infodragers kan je kennis maken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Kapel van de Maarschalk

Kapel van De Maarschalk De kapel van de Maarschalk werd opgericht ter nagedachtenis van veldmaarschalk Jan-Filips-Eugeen de Merode, heer van Herselt en Westerlo (1674-1732). Als onderdeel van de bossen van de Merode werd de kapel in 2004 aangekocht door de Vlaamse landmaatschappij. Delen van het domein werden doorverkocht aan verschillende partners die het als natuur- en recreatiegebied beheren. Natuurpunt werd onder andere eigenaar van deze kapel. De kapel is geklasseerd als monument. Ze dateert uit de achttiende eeuw en is toegewijd aan Maria. De bouwstijl is vereenvoudigd laatbarrok met classicerende inslag. Dit soort kapel is zeldzaam in de omgeving. Door de ligging in het centrum van Bergom en langs de recreatief belangrijke Diestsebaan kan de kapel een ontmoetingsplaats worden voor bewoners en passerende recreanten. De drie eigenaars van de kapel en de omliggende grond, de gemeente Herselt, de N.V. Genicro en Natuurpunt kwamen overeen om deze site te herstellen en op te waarderen. Nieuwe groenaanplantingen en rustbanken werden voorzien. De heemkring Ansfried is bereid het interieur van de kapel te onderhouden en gaf advies bij de buiteninrichting. Het project werd uitgevoerd in overleg met Monumenten en landschappen. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen verschillende verenigingen en overheden. Op deze manier wordt het cultureel erfgoed van deze mooie streek bewaard. Lindebomen Kleinbladige linde of winterlinde werd traditioneel bij kapelletjes aangeplant. De status van de lindeboom dateert al uit voorchristelijke tijden. De Germanen en Kelten hadden een diepe verering voor bomen. In de lindeboom woonde de Germaanse godin Freya. Die moest echter, bij de komst van het christendom haar koffers pakken en haar woonplaats afstaan aan Maria. Nog heel lang leefde de boomcultus sterk in het volksgeloof en werden er op belangrijke plaatsen linden en eiken aangeplant. Een linde heeft hartvormige bladeren. In het voorjaar kan je de bloesem plukken voor thee. De bomen kunnen honderden jaren oud worden. Bron; informatiepaneel Natuurpunt

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Berlaar

Volgens de legende raakten de inwoners van het gehucht in de vroege Middeleeuwen het niet eens over de plaats waar de kerk moest staan. Ze lieten dan het lot beslissen. Ze volgden twee vechtende beren en op de plaats waar de ene beer de andere doodde, werd besloten de kerk te plaatsen. Vandaar de zonderlinge plaatsing van de kerk aan het uiteinde van het dorpsplein en niet in het midden, zoals gebruikelijk. (oorsprong van de naam : Ber= beer, laer: open plek in het bos). In het plaatselijk dialect wordt de plaats als Balder uitgesproken.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Zwanenberg

De Zwanenberg De plaats waar nu de FORUM Dorpsstraat 44-46 staat, heet 'de Zwanenberg' vroeger het hoogste punt van het dorp. Samen met het huis nr 48 vormde het pand voor de bouw van het FORUM de grote afspanning 'De Zwanenberg'. Op deze plaats werd op 22 januari 1799 door enkele Sansculotten een kruis verbrand. Ze hebben het gestolen op Kruisberg en rijden te paard met het kruis op hun schouder via Gestel tot hier. Ze worden door G.J. Verhulst in zijn kroniek 'beeldenstormers genoemd.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Sint-Martinuskerk

De hoge toren, die hoog boven de dorpskom uitkeek, vormde tijdens de Eerste Wereldoorlog in 1914 een makkelijk doelwit voor de oprukkende Duitse vijandelijke troepen. Op 1 oktober 1914 besloot de Beigische legeroverheid om de torenspits in brand te steken. Door de neervallende brokstukken ging een deel van het kerkgebouw in de vlammen op en de hevige beschietingen tijdens de daaropvolgende dagen herleidden de kerk tot een puinhoop.
Momenteel worden er nog verschillende activiteiten in de kerk gehouden, waaronder eucharistievieringen, communievieringen, trouwplechtigheden en begrafenissen.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Terhagen

Terhagen was vroeger een gehucht van Rumst, maar werd in 1874 een afzonderlijke gemeente. In 1977 fusioneerde het weer met Rumst. Het dorp is gegroeid als een steenbakkerijdorp, maar vandaag heeft ook de laatste steenbakkerij de deuren gesloten. Alleen de lege gebouwen en een museum herinneren nog aan het verleden. De oude kleiputten zijn nu een natuurgebied met wandelmogelijkheden.
Het dorp ligt aan de Rupel. Terhagen heeft een oppervlakte van 1,95 km² en telde in 2004 2440 inwoners.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Museum Rupelklei

Het museum is gevestigd in de smidse van de oude steenbakkerij De Beuckelaer. De diverse facetten van de ambachtelijke baksteennijverheid worden voorgesteld in muurschilderingen en levensgrote beelden die de verschillende taken in de kleiputten en kleine gereconstrueerde werkplaatsen uitbeelden. De geologie van de streek komt aan bod in een zaal die er volledig aan is gewijd onder de naam « De lagen van Terhagen ». De ondergrond van de streek wordt geïllustreerd met een film, geologische kaarten, didactische panelen en de verzameling fossielen van Petrus De Loenen (geboren in Terhagen). De meeste aandacht gaat naar de Boomse klei, omdat deze de grondstof is voor de steenbakkerijen van de Rupelstreek. De fossielen die hier werden gevonden, zijn in een tiental vitrines tentoongesteld: er is een mooie verzameling haaientanden en –wervels, gasteropoden en tweekleppigen uit het Oligoceen, het Mioceen en het Plioceen, beenderen van zoogdieren uit het Pleistoceen (mammoet, bizon, neushoorn, olifant, rendier, etc.) en enkele zeldzame paleo-neolithische artefacten. De verzameling omvat ook enkele voorbeelden van septaria, concreties van kalksteen die worden gekenmerkt door interne radiale barsten, die naar het centrum toe verbreden en die meestal dichtgeslibd zijn met calciet. Een bezoek aan dit museum kan worden aangevuld met een bezoek aan nog andere oude steenbakkerijen: in Rumst (steenbakkerijmuseum 't Geleeg, Steenberghoekstraat 20, 2840 Rumst) en in Boom (steenbakkerij Frateur, Noeveren 196, 2850 Boom).

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

De Notelaer

Tegen de dijk aan en omgeven door broeken pronkt het geklasseerde Notelaer-gebouw tussen notelaars, lindebomen en paardenkastanjes. De Notelaer werd van 1790 tot 1974 gebouwd als jachtpaviljoen/belvedère in het hertogelijk domein van de familie d'Ursel en staat nu open voor het grote publiek. Op het Notelaersdomein bevindt zich het Scheldemuseum, het bosleerpad en een literair dijkpad. Contactgegevens: -De Notelaer -2880 Bornem -Notelaerdreef 2 -Tel: 03 889 69 20

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Scheldedijk

Massart vestigde als één van de eersten de aandacht op talrijke, kleine elementen in minder spectaculaire landschappen. Deze foto van de Scheldedijk in Bornem is daar een schoolvoorbeeld van. De dubbele rij notelaars (Juglans regia), die een versterkend element zijn voor de zomerdijk, werd hierbij centraal in beeld gebracht. De zomerdijk zelf was een belangrijk gegeven voor het landschap. Dit type dijk was lager dan een normale dijk en beschermde achterliggende overstromingsgebieden bij normale waterstanden. In de winter en bij onvoorziene waterstanden kon deze dijk echter het wassende water niet tegenhouden ondanks de twee meter brede sloot aan de landzijde van de dijk. De verderop gelegen hogere dijk, een winterdijk, was hiertoe wel in staat. Precies door deze overstromingsmogelijkheid werd het gebied verrijkt met een vruchtbaar laagje slib. Door deze natuurlijke verslibbing is dit overgangsgebied in de buurt van Bornem, het Groot Schoor, erg vruchtbaar.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Temse Brug

De brug is met haar 365m lengte de langste brug van België en de laatste vaste, bovengrondse oeververbinding naar de zee toe. Links en rechts van de vaargeul geeft een meetlat op de pijlers de hoogte aan van de brug ten opzichte van de waterspiegel. Aan de kant van Temse bevinden zich twee monumentale beelden : "De Schelde" en "De Golven", gebeeldhouwd door Karel Aubroeck.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Priester Poppemuseum

Priester Poppemuseum Edward Poppe (Temse, 18/12/1890-Moerzeke, 10/6/1924) was vanaf zijn priesterwijding in 1916 achtereenvolgens onderpastoor op de Sint-Coletaparochie in Gent (1916-1918), directeur van de Zusters Sint-Vincentius a Paulo in Moerzeke (1918-1922) en geestelijk begeleider van de cibisten (geestelijken die hun legerdienst vervullen) in Leopoldsburg (1922-1924). Als begenadigd godsdienstpedagoog wist hij de eucharistische stroming binnen de Kerk te voorzien van een opvoedkundige methode, die tussen de twee wereldoorlogen een merkwaardige katholieke heropleving in Vlaanderen op gang bracht. Als bezieler van de Eucharistische Kruistocht heeft hij bovendien een hele generatie kinderen gevormd, voor wie hij het gebedenboekje Bij de Kindervriend (vertaald in 16 talen) schreef. Zijn proces tot zaligverklaring werd in 1966 bij de Congregatie der Riten in Rome ingeleid. De Kerk verklaarde hem eerbiedwaardig op 30 juni 1986 omwille van zijn heldhaftige beoefening van de deugden. Op zondag 3 oktober 1999 werd hij officieel zalig verklaard te Rome door paus Johannes Paulus II. Zijn geboortehuis, eigendom van de kerkfabriek Onze-Lieve-Vrouw, werd gerenoveerd en op 18/12/1990 ingewijd als museum. De gedenksteen boven het venster en het Mariabeeld, vervaardigd door E.H. August Nobels, werden in 1934 aangebracht t.g.v. de Poppefeesten in Temse (herdenking 10de verjaardag van zijn overlijden). Het museum is toegankelijk van half juni tot half september op zaterdag, van 14 tot 16 u. Groepsbezoeken zijn heel het jaar mogelijk na aanvraag bij de gemeentelijke dienst Toerisme (tel. 03-771 51 31, toerisme@temse.be ).

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Tielrodepolder

Na de Tweede Wereldoorlog veranderde de visie over landschappen. Zo is er in 1949 een uitspraak terug te vinden die typisch is voor het keerpunt waarop de landbouw zich dan bevond: 'Het hooi en het gras van zulke weiden is zodanig slecht en bevat zoveel onkruidgewassen en onkruiden (...) dat zonder twijfel de gezondheid der dieren er ten zeerste ten nadele wordt door beïnvloed.'
Gevolg was dat het landschap een grote transformatie onderging. Ten tijde van Charlier werd een groot deel van het alluvium ingenomen door een maïsveld. Een ander gedeelte werd in 1980 opgespoten en onder stort bedolven, het beste bewijs dat de alluviale gronden hun oorspronkelijke betekenis hadden verloren. Er zijn eveneens een aantal fruitbomen links in beeld te zien op de plaats waar de vroegere Durmedijk liep. Iets meer naar het oosten ligt het Tielrodebroek. Dit is een gecontroleerd overstromingsgebied van drieënnegentig hectare dat volledig omringd werd door een dijk op Sigmahoogte, namelijk acht meter.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Mirabrug

Vijfenzeventig jaar later is de rechteroever bedekt met dicht struweel van onder andere katwilg (Salix viminalis). Op de linkeroever staan geïsoleerde struiken. De notelaars op de dijken zijn verdwenen. Op het slik zelf is wat riet doorgedrongen van op de dijk. De driekantige bies is ondertussen verdwenen. De zone achter de brug werd ondertussen binnen het Vlaams Ecologisch Netwerk afgebakend als Grote Eenheid Natuur (GEN).
De oude brug, van waarop de foto genomen werd, was aanvankelijk slechts een rijstrook breed. In juni 1980 werd de nieuwe N41 met bijhorende Durmebrug met twee rijstroken in gebruik genomen. De Mirabrug werd vanaf dat moment nog uitsluitend door het openbaar busvervoer, door fietsers en door voetgangers gebruikt en tot 10 april 1982. Na een aanvaring door een binnenschip bleef de brug open en was ze niet langer bruikbaar, de Mirabrug raakte in verval.
(Bron:
Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Onze-Lieve-Vrouwkerk Daknam

Wie Daknam betreedt, wordt direct gecharmeerd door het dorpsplein en het oude kerkje! De kerk stond er al in de 12de eeuw en werd in de 15de eeuw uitgebreid met een zuidelijke partij en een groter koor. Een brand in de 17de eeuw verwoestte jammer genoeg een gedeelte van het oude kerkje. Neem zeker een kijkje binnen in de kerk en bewonder het uitzonderlijk bewaarde houten tongewelf. Aan de ingang van het kerkhof is er een kleine vierkante ruimte. Dit was het afroeptorentje waar het 'gesproken dagblad' werd gegeven na de misvieringen. Daknam is ook bekend voor zijn jaarlijks Trappisten- en ambachtenmarkt (3) gehouden op Pinkstermaandag. Tijdens het feest worden verschillende deugden met elkaar gecombineerd: kunst, ambachten en een lekkere Westmalle. Ondertussen hebben ze hun 41ste editie achter de rug! Meer info bij de Reynaertkring Daknam. Kerk Daknam Daknamdorp 9160 Daknam (Lokeren) Bezoekuren: juli-aug: elke zon.: 14-17u Trappistenbier (3) Een trappist is een bier dat door de trappisten of monniken van de orde van cisterciënzers wordt gebrouwen. De naam is afgeleid van 'La Trappe', één van de eerste cisterciënzerabdijen. Wereldwijd zijn er maar 8 echte trappistenbrouwerijen waarvan 6 in België. Er zijn heel wat voorwaarden om het label 'Trappist' te krijgen. Zo moet het bier vooral nog gebrouwen worden door de monniken zelf of toch zeker onder hun toezicht.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Daknam

Daknam is een intiem, ongerept dorp aan de Durme met slechts 800 inwoners... Aan het stemmige dorpspleintje staat de gedeeltelijk Romaanse Onze-Lieve-Vrouwekerk. Het is waarschijnlijk het oudste stenen bedehuis in het Waasland. De oprichtingsdatum ligt in de eerste helft van de 12de eeuw. Een typisch kenmerk uit de ontstaansperiode van de kerk is het omliggende kerkhof met de witgekalkte omheiningsmuur. De gedeeltelijk ingewerkt en overdekte pui diende destijds voor het omroepen van de gemeenteberichten na de zondagsmis. Dit alles vormt het uitgelezen decor voor de Kunst-en Ambachtenmarkt, die hier elk jaar op Pinkstermaandag wordt georganiseerd. Op het dorpsplein en langs de Middendam bevinden zich twee Reynaertbanken. Contactgegevens: -Daknam -9160 Daknam -Daknam-Dorp 24

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Daknam

Daknam is sinds 1976 een deelgemeente van Lokeren, het is een dorp van ongeveer 1000 inwoners en 399,59 hectare groot, gelegen aan de oevers van de Durme. Wie het bezoekt zal vooral gecharmeerd zijn door zijn dorpsplein met het romaanse kerkje, dat al genoemd wordt in een geschrift van 1156. Een ander gebouw dat een goed voorbeeld is van bouwstijl in zijn tijd is het Huis Mijn Droom of het Boerenkasteeltje zoals het ook weleens genoemd wordt. Deze landelijke Art Nouveau-villa, vlak bij de pontweg werd in 1907 gebouwd. Ook een kano- of kajaktocht op de Durme is een echte aanrader.
Volgens sommigen speelt het dierenepos Van den vos Reynaerde zich af in Daknam, anderen trekken dat dan weer in twijfel. Een feit is dat er nu twee Reynaertbanken in het dorp staan met verzen uit dit werk: een op het kerkplein en een tweede op de middendam.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Mietje Stroel

Mietje Stroel is de naam van een beeldje dat zich bevindt aan de Grote Markt 1 te Zelzate. Het beeldje stelt een "vrouwtje pis" voor en is aldus de vrouwelijke tegenhangster van Manneken Pis ofwel, volgens de officiële lezing: het meisje dat plaste waar het haar paste. Daarbij werd het verhaal verzonnen dat ze op de vuilstort te vondeling was gelegd en door een smokkelaar werd opgevoed. Ter ere van Mietje werd ook de Garde van Mietje Stroel opgericht, In 1976 werd te Brussel het officiële verlovingsfeest gehouden tussen Mietje Stroel en Manneken Pis. Aan Mietje Stroel werd een klein museum gewijd, waarin zich allerlei kostuumpjes, prentjes, geschenkjes en natuurlijk ook pispotjes bevinden, die verband houden met het beeldje

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Assenede

Assenede is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente ligt in de regio Meetjesland, is samengesteld uit vier deelgemeenten en telt in totaal zo'n 14.000 inwoners, die Assenedenaars worden genoemd. In de volksmond wordt Assenede als "Asnee" uitgesproken, wat bij mondelinge communicatie tot verwarring kan leiden met het Leiedorp Afsnee bij Gent, waar het verder niets mee te maken heeft.

Plaatselijk historisch onderzoek werd en wordt verricht door de lokale heemkundekring De Twee Ambachten. Etymologisch bestaat over de herkomst van de naam "Assenede" geen consensus. De es is een boomsoort - de Ede zou een toenmalige middelgrote beek zijn geweest die er heden ten dage niet meer voorkomt, althans niet onder die naam.


Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartkerk

De Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaarkerk in Bassevelde is de blikvanger van het dorp. De parochie wordt voor het eerst vermeld na het bezoek van de bisschop van Doornik, Walter van Marvis, begin 13de eeuw. In 1264 kwam de parochie onder het gezag van de bisschop van Doornik te staan. De oudste delen van de kerk dateren ook uit deze tijd, waaronder de achtzijdige vieringstoren, het transept met traptorentje en de kern van het schip. Door de eeuwen heen hebben er verbouwingen plaatsgevonden waardoor de kerk nu grotendeels 18de-eeuws is. In 1846 is de kerk zelfs gedeeltelijk uitgebreid hetgeen duidelijk te zien is aan de maquettes in de kerk. De schade na de wereldoorlogen is hersteld door architect Bressers. Recent zijn er restauraties aan het dak en de toren uitgevoerd en verdere restauratiewerken aan het schip en het interieur staan nog gepland. De driebeukige kerk is opgetrokken in vroege baksteen gotiek. Vroeger was er sprake van spitsboog vensters in het schip, maar deze zijn later vervangen door barokke vensters. Het interieur is overwegend 18de-eeuws met gemarmerde zuilen, maar veel van het meubilair dateert van de 19de eeuw, zoals de altaren, de preekstoel en de communiebank.

Auteur:

PictographWaypoint Altitude 0 ft

Hof ter Groeninghe

Hof ter Groeninghe is een prachtig kasteel gelegen in het landelijke Meetjesland. Met zijn 3 ha prachtige tuinen en het sfeervolle interieur kunt u echt genieten van uw uitstap. De 4 comfortabele kamers zijn allemaal ingericht met badkamer en toilet. Beneden is er een groot salon om te verpozen en in de eetkamer daarnaast kan u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Bij goed weer kan dit ook in de veranda.

Voor bijkomende informatie klik hier.

Auteur:

Comments

    You can or this trail