Activity

Ruta als 4 pobles medievals més importants del Baix Empordà en cotxe

Download

Trail photos

Photo ofRuta als 4 pobles medievals més importants del Baix Empordà en cotxe Photo ofRuta als 4 pobles medievals més importants del Baix Empordà en cotxe Photo ofRuta als 4 pobles medievals més importants del Baix Empordà en cotxe

Author

Trail stats

Distance
22.25 mi
Elevation gain
351 ft
Technical difficulty
Moderate
Elevation loss
351 ft
Max elevation
185 ft
TrailRank 
38
Min elevation
4 ft
Trail type
Loop
Coordinates
343
Uploaded
June 4, 2020
Be the first to clap
Share

near Torroella de Montgrí, Catalunya (España)

Viewed 586 times, downloaded 10 times

Trail photos

Photo ofRuta als 4 pobles medievals més importants del Baix Empordà en cotxe Photo ofRuta als 4 pobles medievals més importants del Baix Empordà en cotxe Photo ofRuta als 4 pobles medievals més importants del Baix Empordà en cotxe

Itinerary description

CAT-Ruta circular desde l'Hotel Molí del Mig per visitar amb només amb 35 km, el 4 pobles medievals més importants del Baix Empordà,: Peratallada, Pals, Ullastret i Palau-sator. Una joia molt aprop de l'hotel.
CAST - Ruta circular desde el Hotel Molí del Mig para descubrir con solo 35 Km los 4 pueblos medievales más importantes del Baix Empordà: Peratallada, Pals, Ullastret y Palau-sator. Una maravilla muy cerca del Hotel.

Waypoints

PictographWaypoint Altitude 20 ft
Photo ofHotel Molí del Mig

Hotel Molí del Mig

Es el punt de sortida i d'arribada d'aquesta maravellosa ruta als 4 pobles medievals més importats del Baix Empordà, situats molt aprop del Hotel.

PictographWaypoint Altitude 164 ft
Photo ofUllastret Photo ofUllastret Photo ofUllastret

Ullastret

CAT- Es un conjunt medieval de notable interés (Segle XIII a XVI). Conserva un bon tram de muralles antigues amb deu torres de defensa. Sorprèn una llotja gòtica per l'amplitud dels seus arcs. Són molt interessants la esglesia romànica dins el nucli i el poblat ibèric a les afores de la població.

PictographWaypoint Altitude 132 ft
Photo ofPeratallada Photo ofPeratallada Photo ofPeratallada

Peratallada

CAT- Conjunt medieval de gran interès, un dels més interessants de la zona. El nucli està format per carrers de forma irregular i tancat per un complexe sistema de muralles. Són espectaculars les fosses excavades a les roques que complementaven el sistema defensiu.

PictographWaypoint Altitude 85 ft
Photo ofPalau-sator

Palau-sator

Nucli medieval que conserva bona part de les seves muralles. Destaca la torre d'entrada a la població, anomenada la "Torre de les Hores".

PictographWaypoint Altitude 83 ft
Photo ofPals Photo ofPals

Pals

Comments

    You can or this trail