Activity

Recorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn

Download

Trail photos

Photo ofRecorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn Photo ofRecorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn Photo ofRecorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn

Author

Trail stats

Distance
15.83 mi
Elevation gain
896 ft
Technical difficulty
Easy
Elevation loss
896 ft
Max elevation
407 ft
TrailRank 
38
Min elevation
9 ft
Trail type
Loop
Time
2 hours 30 minutes
Coordinates
2787
Uploaded
September 11, 2021
Recorded
September 2021
Share
-
-
407 ft
9 ft
15.83 mi

near Sitges, Catalunya (España)

Viewed 1105 times, downloaded 28 times

Trail photos

Photo ofRecorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn Photo ofRecorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn Photo ofRecorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn

Itinerary description[CA]: Recorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn.
El Garraf -situat entre el mar i la muntanya- presenta unes condicions climàtiques i geològiques ideals per a l’elaboració d’excel·lents vins i caves. Aquesta ruta de cicloturisme planteja un itinerari fantàstic a través de les vinyes i masies de Sitges i Sant Pere de Ribes.
Comencem l’itinerari a l’estació de tren de Sitges i des d’aquest punt ens dirigim cap a la urbanització de Santa Bàrbara. A continuació entrem al terme municipal de Sant Pere de Ribes i passem per la Torre de Can Bruguera situada entre vinyes enmig del pla de les Torres. Continuem cap a Can Miret, les Casetes de Portacreu, la riera de Jafre i entrem a Sant Pere de Ribes pels veïnats del Palou Alt i el Palou Baix. Creuem el nucli de Sant Pere de Ribes i sortim pel seu extrem nord. Passem per les masies de Can Ramonet i el Montgròs i travessem la plana de Solers. Tornem a Sitges passant per Puigmoltó i Rocamar.

[ES]: Recorrido por los viñedos de Sitges y su entorno.
El Garraf -situado entre el mar y la montaña- presenta unas condiciones climáticas y geológicas ideales para la elaboración de excelentes vinos y cavas. Esta ruta de cicloturismo plantea un itinerario fantástico a través de los viñedos y masías de Sitges y Sant Pere de Ribes.
Empezamos el itinerario en la estación de tren de Sitges y desde este punto nos dirigimos hacia la urbanización de Santa Bàrbara. A continuación entramos en el término municipal de Sant Pere de Ribes y pasamos por la Torre de Can Bruguera situada entre viñedos en medio del llano de las Torres. Continuamos hacia Can Miret, las Casetes de Portacreu, el arroyo de Jafre y entramos a Sant Pere de Ribes por los vecindarios del Palou Alt y el Palou Baix. Cruzamos el núcleo de Sant Pere de Ribes y salimos por su extremo norte. Pasamos por las masías de Can Ramonet y el Montgròs y atravesamos la llanura de Solers. Regresamos a Sitges pasando por Puigmoltó y Rocamar.

[EN]: Route through Sitges vineyards and its surroundings.
The Garraf -located between the sea and the mountains- presents ideal climatic and geological conditions for the production of excellent wines and cava. This mountain bike route offers a fantastic itinerary through the vineyards and farmhouses of Sitges and Sant Pere de Ribes.
We start the route at the Sitges train station and from this point we head towards the Santa Bàrbara neighbourhood. Then we enter the municipality of Sant Pere de Ribes and pass by the Torre de Can Bruguera located between vineyards in the middle of the Torres plain. We continue towards Can Miret, Casetes de Portacreu, the Jafre stream and we enter Sant Pere de Ribes through the Palou Alt and Palou Baix neighbourhoods. We cross the centre of Sant Pere de Ribes and exit at the northern end. We pass the farmhouses of Can Ramonet and Montgròs and cross the Solers plain. We return to Sitges passing by Puigmoltó and Rocamar.

[FR] : Itinéraire à travers les vignobles de Sitges et ses environs.
El Garraf - situé entre la mer et les montagnes - a des conditions climatiques et géologiques idéales pour la production d'excellents vins et cavas. Cet itinéraire VTT est un circuit fantastique à travers les vignobles et les fermes de Sitges et Sant Pere de Ribes.
Nous commençons l'itinéraire à la gare de Sitges et nous nous dirigeons ensuite vers le quartier résidentiel de Santa Bàrbara. Puis, nous entrons dans la municipalité de Sant Pere de Ribes et passons par la Torre de Can Bruguera, située entre les vignes au milieu de la plaine des Torres. Nous continuons vers Can Miret, les Casetes de Portacreu, le ruisseau Jafre et nous entrons dans Sant Pere de Ribes par les quartiers Palou Alt et Palou Baix. Nous traversons le centre de Sant Pere de Ribes et sortons de la ville par son extrémité nord. Nous passons devant les fermes de Can Ramonet et Montgròs et traversons la plaine de Solers. Nous retournons à Sitges en passant par Puigmoltó et Rocamar.

View more external

Waypoints

PictographWaypoint Altitude 62 ft

Sitges - Estació

PictographWaypoint Altitude 144 ft

Torre de Can Bruguera

PictographWaypoint Altitude 183 ft

Can Miret de les Torres

PictographWaypoint Altitude 194 ft

Les Casetes d'en Portacreu

PictographWaypoint Altitude 124 ft

Riera de Jafre

PictographWaypoint Altitude 302 ft

El Palou Alt

PictographWaypoint Altitude 259 ft

El Palou Baix

PictographWaypoint Altitude 149 ft

Sant Pere de Ribes

PictographWaypoint Altitude 351 ft

Can Ramonet

PictographWaypoint Altitude 404 ft

Mas de Montgròs

PictographWaypoint Altitude 240 ft

Solers

PictographWaypoint Altitude 142 ft

Puigmoltó

PictographWaypoint Altitude 31 ft

Autòdrom de Terramar

PictographWaypoint Altitude 13 ft

Passeig Marítim

Comments

    You can or this trail