Activity

Camí del Llobregat. Martorell - Desembocadura

Download

Trail photos

Photo ofCamí del Llobregat. Martorell - Desembocadura Photo ofCamí del Llobregat. Martorell - Desembocadura Photo ofCamí del Llobregat. Martorell - Desembocadura

Author

Trail stats

Distance
18.45 mi
Elevation gain
541 ft
Technical difficulty
Easy
Elevation loss
722 ft
Max elevation
200 ft
TrailRank 
38
Min elevation
4 ft
Trail type
One Way
Time
one hour 58 minutes
Coordinates
2871
Uploaded
September 11, 2021
Recorded
August 2021
Share

near Martorell, Catalunya (España)

Viewed 1343 times, downloaded 28 times

Trail photos

Photo ofCamí del Llobregat. Martorell - Desembocadura Photo ofCamí del Llobregat. Martorell - Desembocadura Photo ofCamí del Llobregat. Martorell - Desembocadura

Itinerary description[CA]: Camí del Llobregat. Martorell - Desembocadura.
El Camí del Llobregat entre Martorell i la desembocadura del riu és una ruta cicloturística que ressegueix la riba del riu Llobregat i ens descobreix el seu curs inferior avançant en tot moment per pistes amples i còmodes. El camí comença al pont del Diable de Martorell i des d’aquest punt ens dirigim per la riba esquerra del riu fins a l’altura de Castellbisbal, punt on creuem a la riba dreta a través d’una passarel·la. Passem per Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat i finalment el Prat de Llobregat. El tram final, en ple delta del Llobregat, ens apropa al Parc Agrari del Llobregat i a diversos espais protegits d’alt valor paisatgístic i natural: els aiguamolls de Cal Tet, de la Bunyola i de la Ricarda.

[ES]: Camino del Llobregat. Martorell - Desembocadura.
El Camino del Llobregat entre Martorell y la desembocadura del río es una ruta cicloturística que recorre la orilla del río Llobregat y nos descubre su curso inferior avanzando en todo momento por pistas anchas y cómodas. El camino comienza en el puente del Diable de Martorell y desde este punto nos dirigimos por la orilla izquierda del río hasta la altura de Castellbisbal, punto donde cruzamos a la orilla derecha a través de una pasarela. Pasamos por Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat y finalmente el Prat de Llobregat. El tramo final, en pleno delta del Llobregat, nos acerca el Parc Agrari del Llobregat y a diversos espacios protegidos de alto valor paisajístico y natural: los humedales de Cal Tet, de la Bunyola y de la Ricarda.

[EN]: The Llobregat Trail. Martorell - Mouth of the river.
The Llobregat Trail between Martorell and the river mouth is a cycling route that runs along the banks of the Llobregat river and reveals its lower course, following wide and comfortable tracks at all times. The trail starts at the Diable bridge in Martorell, from this point we head along the left bank of the river to Castellbisbal, where we cross over to the right bank through a footbridge. We pass through Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat and finally El Prat de Llobregat. The final section, in the middle of the Llobregat delta, brings us closer to the Llobregat Agrarian Park and to various protected areas of great natural and scenic value: the Cal Tet, Bunyola and Ricarda wetlands.

[FR] : Chemin du Llobregat. Martorell - Embouchure.
Le Chemin du Llobregat entre Martorell et l'embouchure de la rivière est une piste cyclotouristique qui longe les rives de la rivière Llobregat et nous permet de découvrir son cours inférieur, en pédalant à tout moment sur des pistes larges et confortables. Le chemin commence au pont du Diable de Martorell et à partir de ce point-là, nous longeons la rive gauche de la rivière jusqu'à la hauteur de Castellbisbal, où nous traversons vers la rive droite par une passerelle. Nous passons par Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat et enfin El Prat de Llobregat. La dernière section, au milieu du delta du Llobregat, nous emmène au Parc Agrari del Llobregat et dans diverses zones protégées d’une grande richesse paysagère et naturelle : les zones humides de Cal Tet, Bunyola et Ricarda.

View more external

Waypoints

PictographWaypoint Altitude 199 ft

Pont del Diable (Martorell)

PictographWaypoint Altitude 125 ft

Accés a Castellbisbal

PictographWaypoint Altitude 108 ft

Passarel·la Llobregat

PictographWaypoint Altitude 79 ft

Pont de Molins de Rei

PictographWaypoint Altitude 57 ft

Riera de Torrelles

PictographWaypoint Altitude 39 ft

Riera de Can Soler

PictographWaypoint Altitude 39 ft

Sant Boi de Llobregat

PictographWaypoint Altitude 36 ft

Can Comes

PictographWaypoint Altitude 21 ft

El Prat de Llobregat

PictographWaypoint Altitude 6 ft

Estany de Cal Tet

PictographWaypoint Altitude 13 ft

Desembocadura del Llobregat - Mirador de Bunyola

Comments

    You can or this trail